Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eкстра са, много съм доволен. Минавам навсякъде.

Иначе това за кефа си е самата истина.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Eкстра са, много съм доволен. Минавам навсякъде.

Иначе това за кефа си е самата истина.
      Колега кви гуми си сложил ,я се пофали
      Аз и сложих на оригиналните 16-ки Dunlop WinterSport 3D 205/16/55 Голяма скъпотия ве баси ,860 кинта за четеритях галоша и пак ме е страх да се засилвам по снега. И без тва си карам бавно зимата треаше едни по евтинийки да и сложа ,ама не хубава гума да е ,че проблеми да няма.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Кажете си мнението за БАРУМ 205/50/16-175лв бройката мога да лапна.Колата не я напъвам пове4е от 150-160 (летни )

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          Аз и сложих на оригиналните 16-ки Dunlop WinterSport 3D 205/16/55 Голяма скъпотия ве баси ,860 кинта за четеритях галоша и пак ме е страх да се засилвам по снега. И без тва си карам бавно зимата треаше едни по евтинийки да и сложа ,ама не хубава гума да е ,че проблеми да няма.
          BFGoodrich Winter G 195/65/15. От колегата dilian alfa gtv, той ми спаси положението.
          Иначе и аз трябваше да се изръся една торба пари за зимни галоши, а трябва и летни да купувам напролет.

zonc, според мен, зимни гуми 205 вече не са много удачни - зимна гума, колкото е по-тясна, толкова по-добре.
          Ама ако нямаш подходящи джанти, няма как.

Много офтопик стана тук.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Fear,става дума за лятни братче...нема за кога зимни..

Comment

• Аз междудругото по стабилна кола от ГТВ -то в зимни условия не съм карал незнам вие кво ще кажете:държи се отлично и на сняг и на лед а за сух път да не говорим.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщение
                Fear,става дума за лятни братче...нема за кога зимни..
                Извинявам се, не съм догледал.
                Ами не знам, за Барум досега не съм чувал някой да ги хвали, ама пък и оплаквания също не съм чувал, та не знам.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• малей трябав да се отделим някаде в общи приказки (за втори път го пиша в тая тема )

Е със железарки ли караш бе колега ,и аз обмислях такъв вариант ,но се отказах и да ме питаш не мога да ти кажа що !?!

Стабиларка си е каручката проклета ,докато имаше сняг (че и без него) ,толкова ръчни и изпрасках и в момента в който върна ръчната и дам газ колата се изправя. Явно толко мога
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

дънлоп не е лоша гума даже доста добра но съветът ми е за зимна гума да не се слага много скъпа гума защото първо се кара по бавно а и най евтината зимна ще свърши същата работа а за лятна гума вече препоръчвам гума най-малко от среден или даже висок клас защото модела си ни е такъв че гИ (мачка) здраво с килограмите си управлението и окачването особено при по динамичен начин на каране примерно през летния сезон.а има ли достатъчно средства не пестете от гуми особено при нашия модел.а не само от гуми:ако ме разбирате но смятам е така.
                    поздрави и голям КЕФ
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Е със железарки ли караш бе колега ,и аз обмислях такъв вариант ,но се отказах и да ме питаш не мога да ти кажа що !?!
                      Ами да, като трябва да кажа, че с толкова високи гуми, взе да вози почти като нормална кола, та вече си имам и читави бъбреци.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Ами да, като трябва да кажа, че с толкова високи гуми, взе да вози почти като нормална кола, та вече си имам и читави бъбреци.
                        да вози доста меко но не влизай много силно в завой залюлява здраво отзад.
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщение
                          Fear,става дума за лятни братче...нема за кога зимни..
                          Колега ако си решил да слагаш бАрУм не се притеснявай доста добри и доказани гуми са а и цената им доста добра.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            да вози доста меко но не влизай много силно в завой залюлява здраво отзад.
                            A, няма - зимата се кара бавничко.
                            Аз и лятото не правя екстремизми де.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

A, няма - зимата се кара бавничко.
                              Аз и лятото не правя екстремизми де.
                              Гледай само като се постопли преди да си ги махнал да не се увлечеш с скороста някъде че става доста интересно:като лОКУм са.все пак предназначенито им е друго.
                              п.п.аз пък не се спрях с теа екстремизми то не беше късане на гуми то джанти абе не е за разправяне.за 10м
                              6-нови джанти 17 и 8 гуми пак 17-летни зимни не съм взимал.здраво късане на гуми и малко джанти.
                              Alfa romeo GTVex
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• опааа не грешка 9 са гумите едната е бях забравил още в началото на летния сезон.
                                Alfa romeo GTVex
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X